Lisätietoja:

Jani Niinivirta
Team Leader
etunimi.sukunimi@nebula.fi

System Specialist Nebula

 Helsinki

Tule meille kesätyöntekijäksi Nebulan Service Operations -yksikön asiantuntijatiimiin Helsinkiin, jossa kanssasi työskentelee rautaisia verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa. Asiakasyrityksemme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten aiheet koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä, sekä kaikkea verkkotunnus- ja maksupäätepalveluiden väliltä. Tartu hienoon mahdollisuuteen oppia uutta palvelin- ja pilviratkaisuista!

Sinulla on mielellään jo aiempaa kokemusta erilaisista teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä. Olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja osaat myös dokumentoida työsi tulokset. Ennen kaikkea olet innokas kehittämään osaamistasi ja sinulla on loistava asiakaspalveluasenne.

Toivomme sinulta

    • perustason osaamista it-infrastruktuurista: palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaitteista
    • aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja it-ongelmien ratkaisusta
    • kykyä priorisoida tehtäviä ja omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
    • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oikeaa asennetta ja halua oppia uutta
    • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mansikkana kakun päällä arvostamme myös aiempaa tuntemusta tai kiinnostusta mm. seuraavista teknologioista: DNS, IMAP, SMTP, Office 365, Linux, Apache, MySQL SSL, SSH. Alan opinnot katsotaan eduksi ja tehtävä sopiikin mainiosti esim. opiskelijalle työharjoittelupaikaksi. Tehtävä on määräaikainen ja kesto sopimuksen mukaan. Toiveenamme on, että pystyisit työskentelemään tiiviisti kesäkuukausien (kesäkuu-elokuu) ajan.

Nebulalla saat hauskan ja rennon kotoisan työympäristön, jossa pääset kasvattamaan osaamistasi uudelle levelille yhdessä eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä perehdytystä tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen työterveyshuollon, lounasedun ja runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 21.5.2018 mennessä! Haemme useita kesätyöntekijöitä palvelutiimeihimme ja paikat täytetään heti, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Jätä hakemus