Lisätietoja:

Aki Salminen
Service Opearations Center Team Leader
etunimi.sukunimi@nebula.fi

Service Operations Center

 Helsinki

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä. Tässä roolissa toimit osana tärkeää SOC-valvomotiimiämme, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita.

Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä, jossa korostuvat tarkkaavaisuus, ammattimainen ote ja korkea paineensietokyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää nopeaa tilannekuvan hahmottamista ja päätöksentekokykyä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat mm. Nebulan ja asiakkaidemme palveluiden valvonta ja asiakastuki sekä tarvittaessa häiriötilanteista tiedottaminen. Tiimimme toimii kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Toivomme sinulta

Sinulla onkykyä työskennellä kolmivuorokierrossa ja hallitset erilaiset palvelinympäristöt. Seuraavat asiat ovat sinulla erityisen hyvässä hallussa:

    • perustietämys Linux/Unix-käyttöjärjestelmistä
    • perustietämys Windows työasema- ja palvelinympäristöistä
    • verkkotekniikan perusteet
    • hyvät ongelmanratkaisutaidot häiriötilanteissa

Tarjoamme

Nebula on yli 20-vuotias taloudellisesti hyväkuntoinen ja tiivis start-up henkinen työyhteisö, johon kuuluu lähes 200 työstään ylpeää jäsentä. Vietämme saunailtoja neljä kertaa vuodessa ja tapaamme toisiamme viikkovarteissa ajankohtaisten asioiden parissa. Meillä on huumoria viljelevä ja aitoutta arvostava kulttuuri, jossa pääset työskentelemään osana pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista koostuvaa asiantuntijatiimiä. Osana Telia-konsernia Nebulalla saa myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta. Opit päivittäin jotain uutta ja saat mukavan esimiehen, joka työskentelee itsekin osana tiimiä ja ymmärtää arkeasi. Kolmivuorotyö mahdollistaa joustavan elämäntyylin ja antaa hyvän mahdollisuuden lisätienesteihin. Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten nebulalaisena saat muun muassa kattavan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ympäri vuorokauden, hammashoitoedun, runsain mitoin kulttuuri- ja liikuntasaldoa sekä muita henkilöstöetuja.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 20.5.2018 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä ja Nebulasta antaa mielellään Aki Salminen, aki.salminen@nebula.fi.

Jätä hakemus