Lisätietoja:

Tomi Jylhä
Head of Project Services and Consulting
etunimi.sukunimi@nebula.fi

Office 365 Consultant Nebula / Inmics

 Helsinki, Turku, Jyväskylä, Tampere ja Oulu

Etsimme Office 365 -asiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme O365-ratkaisujen suunnittelussa, konsultoinnissa ja toteutuksessa. Tarvitsemme osaajia sekä Nebulan projekti- ja konsultointitiimiin, että Inmicsin asiantuntevaan työasematiimiin! Räätälöimme toimenkuvasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sinulla on kokemusta Office 365- ja Azure-palveluista sekä mahdollisesti muista Microsoft-teknologioista. Hallitset Office 365-, Exchange- ja Exchange Online -ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Ymmärrät hybridiarkkitehtuurit, sähköpostimigraatiot ja PowerShellin. Tunnet Azure Active Directoryn palvelut ja roolit, sekä ymmärrät myös on-premises Active Directoryn ja sen roolin kokonaisuudessa. Tämä kertoneekin jo paljon mahdollisesta tulevasta roolistasi meillä.

Olet omimmillasi asiakastyössä ja osana tiimiä eikä konsultointi- ja projektityö ole sinulle vierasta. Haluat oppia uutta sekä kehittää itseäsi, ja olet taitava organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä. Osaat toimia tiukoissakin tilanteissa ja muuntaa tekniset tarpeet asiakkaan liiketoimintavaatimukset täyttäviksi ratkaisuiksi.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta

    • Microsoft Office 365 -toteutusprojekteista ja ongelmanselvityksistä
    • O365-alustasta ja sovelluksista sekä mahdollisesti Exchange- ja Exchange Online -toteutuksista
    • palveluiden hallinnasta Azure-ympäristössä ja Azure AD / Azure AD Connectin tuntemusta
    • Windows-palvelinjärjestelmistä ja keskeisimmistä Microsoftin tuotteista
    • projektityöskentelystä ja konsultoinnista

Lisäksi sinulla on mahdollisesti osaamista myös O365-lisäpalveluista (mm. Teams, Skype, Groups, Planner), kokemusta Microsoft Enterprise Mobility & Security ja Microsoft Intunesta tai System Center -tuotteista sekä sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta.

Tarjoamme sinulle joustavan tavan työskennellä haastavissa projekteissa O365-ratkaisujen parissa ketterässä ja kehittyvässä, taloudellisesti kannattavassa yrityksessä. Ilmapiirimme on viihtyisä ja rento, saat asiantuntevan tiimin tuen ja osaavat työkaverit sekä huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet ja uusimmat teknologiat sekä koulutusta ja sertifiointeja tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös kannustavan palkkamallin ja erinomaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 11.6.2018 mennessä. Hae pian, paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Jätä hakemus