Lisätietoja:

Sami Pölkkynen
Head of Service Operations
etunimi.sukunimi@nebula.fi
050 596 5515

Senior Microsoft Specialist Nebula

 Helsinki, Turku, Jyväskylä, Tampere ja Oulu

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme kokeneita Microsoft-osaajia sekä jatkuvien palveluiden tiimiimme että konsultointiin.

Tehtävässä toimit asiantuntijana joko jatkuvien palveluiden tai konsultoinnin tiimissä, tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja oman talon asiantuntijoidemme kanssa. Keskeinen osa työnkuvaasi on asiakkaidemme palvelu- ja palvelinympäristöjen arkkitehtuurin suunnittelu ja määrittely. Luotamme vastuullesi muutamien avainasiakkuuksiemme palveluarkkitehtuurin, ja pääset myös osallistumaan asiantuntijaroolissa sekä oman talon kehityshankkeisiin että konsultointiprojekteihin. Rakennamme tarkemman työnkuvan mielellämme vastaamaan osaamistasi ja kiinnostuksesi kohteita.

Meillä pääset sparraamaan alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, kasvattamaan osaamistasi Azuren parissa ja auttamaan asiakkaitamme pilvipalveluiden turvallisessa rakentamisessa ja käyttämisessä. Työskentelet osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu hosting- ja pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Jatkuvien palveluiden tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Projekti- ja konsultointitiimi vastaa samojen palveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Toivomme sinulta:

  • Vankkaa kokemusta eri Microsoft-teknologioista ja niiden päälle rakennetuista palveluista sekä niiden hallinnoinnista
  • Useamman vuoden työkokemusta Microsoft-tuotteiden ja niihin liittyvien toimitusprojektien parissa
  • Microsoft- ja muiden pilviratkaisujen tuntemusta (Azure, O365, Intune ja EMS)
  • AD-, ADFS-, GPO- ja PowerShell-osaamista
  • Tietokantaosaamista (MySQL, MSSQL)
  • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
  • Hyviä kommunikointi- ja dokumentointitaitoja suomen ja englannin kielellä

Sinulla on mielellään myös kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita sekä toteuttaa ja toimittaa niihin ratkaisuja. Tutkit aktiivisesti uusia teknologioita ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa ja antaa panoksesi asiakkaidemme liiketoimintakriittisten palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Nebulan ilmapiiri on sopivan kokoisen kasvuyrityksen tapaan viihtyisä ja rento. Ennen kaikkea saat mielenkiintoisia haasteita sekä huikean tilaisuuden kehittyä ammatillisesti, ja liiketoimintamme vahvasti kasvaessa etenemismahdollisuuksia on varmasti luvassa myös tulevaisuutta ajatellen. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä koulutusta ja sertifiointeja tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Saat kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa – niitä kuuluisia limuautomaatteja ja parasta kahvia unohtamatta.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen linkin kautta 11.6.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jätä hakemus